Find flyet til Mellemitalien

Toscana og Umbrien:
Er du sent ude, og flybilletterne til Pisa og Firenze er nået op i en pris, der får dig til at mindes 80’erne, så kan det ofte betale sig at se på SAS rute til Bologna. Fra byen – som i sig selv er et besøg værd – er der kun lidt over en times kørsel til Firenze, og du kan ofte finde flybilletter, der er billigere end de såkaldte lavpris-selskaber – og så får du endda en god børnerabat. Direkte fly om sommeren til Pisa: SAS.dk og Norwegian fra København og Ryanair fra Billund). Vueling.com flyver direkte til Firenze. Har du lejet en feriebolig i det sydlige Toscana eller Umbrien kan du også prøve at se på billetter til Rom. Det er lavsæson i juli og august i den italienske hovedstad, så der kan ofte være et godt tilbud hertil i de varme måneder.

December i Rom er en billig og hyggelig oplevelse

Rom
Italiens største turistmagnet har naturligvis også de fleste fly fra Danmark. Trods det kan det stadig betale sig at holde øje med, hvornår de bedste priser dukker op. Mange vælger at tage et weekend-ophold i den evige stad, og derfor kan det ofte være dyrt at rejse hjem om søndagen. Der kan derfor være meget at spare ved at rejse hjem lørdag eller mandag. Norwegian og SASsamt Easyjet og Alitalia har alle ruter fra København til Roms Fiumicino Lufthavn (som også kaldes Leonardo da Vinci-lufthavnen). Ryanair flyver fra Billund til den lille Ciampino Lufthavn.

Sardinien
Ferieøen syd for Korsika har desværre ikke det store antal fly. Olbia besøges hver mandag af et Norwegian-fly (København) fra april til efterårsferien, og Ryanair flyver ligeledes til afslutningen af efterårsferen fra Billund (mandag og fredage).

Centrér kort
Få kørselsvejledning
Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *